Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection


Omschrijving:

De razend populaire Zoo Tycoon-serie wordt ingezet om de opwinding, uitdaging en het plezier van het bouwen van de ultieme dierentuin te vergroten. Laat je fantasie de vrije loop met Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection! Kies uit bijna 200 visueel verbluffende dieren en de grootste, meest gedetailleerde selectie van omgevingen ooit, en bouw, beheer en onderhoud dan alleen uw droomdierentuin of met maximaal vier spelers. Deze dierentuinsimulatie zal dierenliefhebbers van alle leeftijden charmeren.

Kenmerken
- Kom dichterbij en persoonlijk met bijna 200 visueel verbluffende dieren uit de hele wereld
- Maak de dierentuin van je dromen met de grootste, meest gedetailleerde omgevingen ooit met behulp van intuitieve maar krachtige bedieningselementen die zijn ontworpen voor fans van Zoo Tycoon van alle leeftijden
- Het is uw dierentuin - ontwerp en beheer uw ideale dierentuin van intuitieve wegenbouw tot het vermogen om de behuizingen aan te passen en in te richten. De keuze is aan jou!
- Met de uitgebreide campagnemodus kunt u de ultieme dierentuinmagnaat worden door 30 opwindende scenario's over de hele wereld uit te voeren!
- Gespecialiseerde Challenge-modus beschikt over 20 gespecialiseerde dierentuinen. Verzamel alle soorten en breng dieren over van een van je dierentuinen naar een andere! Maar pas op voor de crises die op elk moment kunnen toeslaan!
- Bouw en deel je dierentuin met maximaal vier personen

    Merk:
  • THQ Nordic

  • EAN Code:
  • 9120080075031Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 19.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement