World Poker Tour


Omschrijving:

Exclusieve World Poker Tour-presentatie - Inclusief echte WPT-locaties zoals Commerce Casino en de Aviation Club, overlays in uitzendstijl en commentaar met Mike Sexton en Vince Van Patten. Strijd tegen de virtuele equivalenten van Antonio 'the Magician' Esfandiari, Erick Lindgren, Evelyn Ng, Lyle Berman, Michael 'the Grinder' Mizrachi en Phil 'Unabomber' Laak, die elke situatie net als hun echte tegenhangers spelen.


Ga 'all-in' tegen spelers in het hele land met de robuuste online functionaliteit van WPT. Doe mee aan toernooien, organiseer pokeravonden met je vrienden, beheer buddylijsten en chat. Verbeter uw pokervaardigheden door gebruik te maken van in-game tutorials en een diepgaand stat-tracking-systeem dat uw speelneigingen in talloze situaties beschrijft. Creeer een speler, start een carriere en streef ernaar om WPT-wereldkampioen te worden terwijl je de ervaring van je personage opbouwt en je carriere-inkomsten verhoogt door te concurreren in meerdere spelmodi, waaronder Quick Play, Satellite Tour Play en WPT Season Play.


Pronk met uw succes door uw verdiensten te gebruiken om uw speler uit te rusten met honderden accessoires. Maak aangepaste pokerspellen door regels en limieten in te stellen met de pokerspeleditor, of kies uit 14 verschillende pokerspellen voor de gemeenschap, waaronder Texas Hold'em, Omaha, Pineapple, Double Flop Hold'em, Super Hold'em, Billabong, Tahoe en Shanghai.

    Merk:
  • 2K Games

  • EAN Code:
  • 0710425258329Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 9.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement