Ultra Street Fighter IV


Omschrijving:

Al sinds de release van de eerste game is Street Fighter het meest populaire vechtspel aller tijden en blijft de reeks records verbreken.

In Ultra Street Fighter IV wordt de uitmuntendheid van deze reeks voortgezet met een uitbreiding van maar liefst vijf nieuwe karakters en zes nieuwe battle omgevingen.

Maak kennis met Poison, Hugo, Elena, Rolento en Decapre met elk een unieke vechtstijl. Dit brengt het huidige aantal karakters op het enorme aantal van 44.

Zes nieuwe battle omgevingen, waaronder Pitstop 109 en Cosmic Elevator, zorgen voor extra opwinding en zijn een lust voor het oog.

Ultra Street Fighter IV is mede tot stand gekomen door het verzamelen van feedback van fans over alle 39 originele karakters en de speelmechaniek. Dit maakt Ultra Street Fighter IV de meest evenwichtige Street Fighter game ooit gemaakt!

Belangrijkste kenmerken:

Nieuwe karakters - Vijf nieuwe karakters waaronder Poison, Hugo, Elena en Rolento nemen deel aan het gevecht. Met elk een unieke vechtstijl brengen ze het totaal aantal karakters op het enorme aantal van 44.

Nieuwe battle omgevingen - Zes nieuwe battle omgevingen, Pitstop 109, Mad Gear Hideout, Cosmic Elevator, Blast Furnace, Half Pipe en Jurassic Era Reasearch Facility zijn toegevoegd voor nog meer visuele variatie.

Evenwichtigere gameplay - Door het verzamelen van feedback van fans over alle 39 originele karakters en de speelmechaniek is Ultra Street Fighterâ„¢ IV de meest evenwichtige Street Fighter game ooit.

    Merk:
  • Capcom

  • EAN Code:
  • 5055060930069Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 19.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement