Think Kids (losse cassette)


Omschrijving:

Think Kids is een hersentrainer die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Op een speelse wijze worden die jonge hersens toch nog eventjes getraind. Kinderen krijgen in Think Kids uitdagingen voorgeschoteld op het gebied van taal, meetkunde en cijfermatig inzicht. Daarnaast vind je oefeningen terug die goed zijn voor het geheugen en het ontwikkelen van je logica.

In Think Kids wordt de speler begeleid door een persoonlijke trainer. Hij geeft je hulp wanneer je dat nodig hebt. Bovendien krijgt de jonge speler allerlei beloningen voor het oplossen van leerzame puzzels en opdrachten. Zo zullen er meer leuke spelletjes vrijgespeeld worden!

Dankzij de samenwerking met Ravensburger is Think Kids echt een spel voor kinderen. Ravensburger heeft immers een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van bordspellen. Think Kids beschikt over achttien verschillende mini-games, en daarnaast kunnen kinderen het ook tegen elkaar opnemen in verschillende multiplayer quizes. Met Think Kids speelt elk kind zich slim!

    Merk:
  • Mindscape

  • EAN Code:
  • 6733737745losWebwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 7.00
 

©2023 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement