The Truth is Out There - Mystery Adventure Pack


Omschrijving:

3 spellen in 1!

Pineview Drive
Een oud verlaten herenhuis ligt aan de doodlopende weg van Pineview Drive. Een verontruste man staat bij de poorten en kijkt over het terrein. 20 jaar geleden had hij dit landgoed bezocht met zijn vrouw Linda. Tijdens hun verblijf verdween zijn geliefde spoorloos - haar mysterieuze verdwijning onopgelost. Ga over de drempel en confronteer het kwaad dat dit cryptische huisje omhult.

Joes Diner
Houd de zaken rustig om de woede van de boze hoofdmannen niet op de hals te halen in dit zeer speciale Arcade-avontuur. Ergens langs de eerbiedwaardige Route 7, in de middle of nowhere, vind je Joe's Diner. Als werknemer die de komende maand in de kerkhofploeg werkt, is het je primaire taak om de tafels schoon te houden, helemaal geen zware uitdaging. Helaas zit er een kneepje in. De oude Diner is gebouwd op de plaats van een voormalige Indiase begraafplaats. Tussen de begravenen lagen twee rivaliserende stamhoofden te rusten; terwijl ze leefden, kon de een de ander niet uitstaan. Een hoofdman tracht alleen in vrede te rusten. De andere, een grappenmaker zowel in het leven als in het hiernamaals, is geneigd de veren van zijn mede-chef te ruches. Naast je taken als ober, is het aan jou om de zaken rustig te houden en de woede van de boze hoofdmannen niet op de hals te halen. Om ze allebei tot eeuwige rust te brengen, doe gewoon je plicht. Klinkt makkelijk, maar het wordt niet beloofd.

The Nightfall
Deze Horror heeft een zeer donkere geschiedenis! Ben jij in staat om licht in de angstaanjagende nissen te laten schijnen? Victoria Miller heeft een nieuwe baan en kijkt uit naar een heel nieuw leven. Een nacht alleen doorbrengen in een nieuw huis voordat haar familie 's ochtends arriveert, is iets waar Victoria naar uitkeek. In haar eentje en nu opgesloten in vreemde gebeurtenissen beginnen de waarheid achter de donkere geschiedenis van de woningen te onthullen. Omdat je niet kunt slapen, moet je de sinistere realiteit ontrafelen die deze verwrongen geschiedenis heeft gecreeerd als gebeurtenissen uit het verleden die nu de nieuwe bewoners teisteren.

    Merk:
  • UIG Entertainment

  • EAN Code:
  • 4250200600166Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 19.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement