Saviors of Sapphire Wings & Stranger of Sword City Revisited


Omschrijving:

Ontdek een verhaal over oorlog, duisternis en de kracht van banden die voor het eerst naar het Westen komen! De wereld wordt verwoest nadat Ol = Ohma, de Overlord of Darkness de Knights of the Round verslaat, het laatste bastion van verdediging voor de mensheid. 100 jaar later keert een gevallen held terug tot leven en moet hij een nieuwe generatie helden leiden om de strijdkrachten van Ol = Ohma te verslaan en het licht en de hoop in de wereld te herstellen. Verken kerkers, gebruik vallen en vecht om krachtige monsters te verslaan, en sluit je aan bij je bondgenoten om hun ware potentieel te ontsluiten in dit RPG-juweeltje.

Als je genoten hebt van je avonturen in Saviors of Sapphire Wings, kun je ook een duik nemen in de wereld van Stranger of Sword City Revisited! Deze verbeterde versie van de originele dungeon-crawling-hit zit boordevol extra inhoud, zoals uitgebreide opties voor het maken van personages, in-game-evenementen en nieuwe items en uitrusting, en wordt gebundeld met Saviors of Sapphire Wings als een bonusspel!

Knights, Assemble!
Verzamel al je macht en sluwheid om de strijdkrachten van de Overlord of Darkness het hoofd te bieden! Stel je groep samen, ontwikkel je eigen speelstijl met vallen en tactieken, en exploiteer de elementaire zwakheden van je vijanden om de machtigste dienaren van de duisternis te overwinnen.

Bound by Battle
Leid bondgenoten de strijd in en houd ze in leven om je banden te versterken en hun ware potentieel te ontsluiten. Voer buiten het slagveld een-op-eengesprekken met je kameraden om hun geschiedenis en kijk op je avonturen te bespreken. De banden die je met je bondgenoten opbouwt, vormen het ware speerpunt tegen je strijd tegen de Overlod of Darkness!

Hunters of Darkness
Verander de rollen van de bewoners van het kwaad door vallen te plaatsen om de ongrijpbare en gevaarlijke monsters te vangen, en ze te verslaan om zeldzame en krachtige schatten te verkrijgen!

Revisiting Stranger of Sword City
Zet je dungeon-delver vaardigheden in de strijd in een ander spannend avontuur met Stranger of Sword City Revisited! Deze klassieke RPG wordt geleverd met extra inhoud, waaronder uitgebreide opties voor het maken van personages, in-game-evenementen en nieuwe items en uitrusting!

    Merk:
  • NIS

  • EAN Code:
  • 0810023036579Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 54.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement