Saints Row 4 Re-Elected (Code in a Box)


Omschrijving:

Let op: Geen game disc inbegrepen. Download de game in de Nintendo eShop met de inbegrepen downloadcode.

Jij bent de president van de Verenigde Staten van Amerika. Jouw opdracht: alle inwoners van de aarde te redden.

De baas van de Saints is tot president van de Verenigde Staten van Amerika verkozen, maar voor de Saints is dit nog maar het begin.

Na een catastrofale buitenaardse invasie onder leiding van de beruchte overheerser Zinyak, werden de Saints vervoerd naar het hart van een bizarre Steelport-simulatie. Vechtend aan de zijde van oude en nieuwe kameraden en uitgerust met gekke wapens en superkrachten, moeten onze helden strijden om de mensheid uit de mentale greep van Papy Zinyak te redden.

De Saints zijn vastberaden. Het is aan jou om de planeet te redden van Zinyak en zijn buitenaardse rijk, allemaal in het meest geweldige open-wereldspel aller tijden; voor het eerst beschikbaar op Nintendo Switch.

The American Dream
Speel als president van de Verenigde Staten in een wild verhaal dat landen, tijd en ruimte overstijgt. Het is aan jou om de wereld te bevrijden, nu voor het eerst op Nintendo Switch ™.

Super Hero-in-Chief
Spring over gebouwen. Dood mensen met je geest. Ren door tanks. Dit zijn slechts enkele van de beschikbare krachten die je tijdens je zoektocht kunt gebruiken.

Buitenaards Speelgoed
Gebruik een indrukwekkende reeks buitenaardse voertuigen en wapens. De Inflato-Ray, de Polarizer, de Disintegrator en nog vele meer zijn allemaal de jouwe om te gebruiken.

Aangepaste wapens, aangepaste chaos
Je hebt je personage aangepast. Je hebt je kleding aangepast. Nu heb je ook een krachtig systeem voor het aanpassen van je wapens.

Dynamic Duo
Naadloze drop-in, drop-out co-op, een Saints Row-standaard, verbeterd. Het enige dat beter is dan een kwaadwillende, superkrachtige president is twee!

Volledig Re-Elected
Saints Row IV Re-Elected bevat een indrukwekkende 25 DLC-packs, waaronder het Dubstep Gun (Remix) Pack, het Presidential Pack, het Commander-In-Chief Pack en twee gevierde episodische verhaaluitbreidingen: 'Enter The Dominatrix' en 'How The Saints Save Christmas'.

    Merk:
  • Deep Silver

  • EAN Code:
  • 4020628671112Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 19.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement