Rock of Ages 3


Omschrijving:

Rock of Ages III: Make & Break is een competitieve tower defense game die zich vooral kenmerkt door de physics van de diverse elementen. Ben jij klaar voor een bizarre reis door de historie van onze wereld verspreid door vele levels met vreemde, grappige personages en situaties?

Wat ga je doen? Duik je in het verhaal voor een geweldig avontuur met bizarre en oneerbiedige legendarische personages? Of ga je aan de slag met de level-editor die in dit derde deel zijn debuut maakt. Deze maakt het mogelijk je eigen levels te maken en te delen of die van anderen over de hele wereld te spelen voor kei-harde actie.

Competitieve tower defense
Bouw verdedigingen en maak haast om je tegenstanders te vernietigen in online multiplayer voor maximaal 4 spelers, of neem het tegen elkaar op met twee spelers op een gedeeld scherm.

Make & Break
Rock of Ages III introduceert de level editor. Ontwerp en bouw je eigen levels in de eenvoudig te gebruiken editor en deel je creaties met spelers van over de hele wereld. Dit staat garant voor creatief en haast ongelimiteerd speelplezier!

Steengoede arcade actie
Vernietig zo snel je kunt alles op je pad in zes verschillende arcade speelmodi met een keuze van meer dan 20 verschillende stenen.

Een absurde reis door de historie
Maak een wilde rit met het hilarische verhaal van ontwikkelaar ACE Team - iedereen, van Julius Caesar en Montezuma tot Krampus en zelfs het Flying Spaghetti Monster, verschijnt in een uitgebreid verhaal door de geschiedenis en daarbuiten.

Diverse manieren van spelen
Verdedig jouw basis in de nieuwe Boulder Avalanche, perfectioneer je rollende vaardigheden in de fragiele Humpty-Dumpty-modus, race tegen de klok in Time Trials of creeer je eigen unieke gameplay met de level editor voor oneindig plezier!

    Merk:
  • Modus

  • EAN Code:
  • 5016488135511Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 16.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement