ReCore Definitive Edition


Omschrijving:

Van de legendarische maker Keiji Inafune en de makers van Metroid Prime komt de ReCore Definitive Edition, een actie-avontuur dat meesterlijk is gemaakt voor een nieuwe generatie.

Jij bent Joule Adams, een van de laatst overgebleven mensen op de planeet Far Eden, een mysterieuze en gevaarlijke wereld die bestuurd wordt door robotvijanden die je vernietiging bepleiten. Om te overleven, moet je vriendschappen smeden met een moedige groep Corebot-metgezellen, elk met unieke vaardigheden en krachten.

De ReCore Definitive Edition bevat het nieuwe 'Eye of Obsidian' -avontuur. Sluit je aan bij de dappere Corebot 'Violet' en reis door de permanente middernacht van de 'Starving Sea', een voorheen onontgonnen gebied van Far Eden waar oude vijanden hun wraak plegen op Joule en de hele mensheid!

Kenmerken
- Bevat het Corebot-kader 'T8-NK' (of 'Tank'). Gebruik de T8-NK om drijfzand over te steken en Far Eden te verkennen met nieuwe kracht en snelheid!
- Ontmoet dynamische zandstormen in de 'Shifting Sands' -regio's van Far Eden. Moedig de stormen aan om meer gevaarlijke vijanden te verslaan en verdien meer waardevolle buit!
- Verken 10 nieuwe kerkers en 2 nieuwe overheersende gebieden
- 3 nieuwe wapenmodi voor Joule's Energy Rifle
- Opgeschaald naar hogere resoluties met HDR-luchten en verlichting

Inhoud:
- Volledige game
- Quick Start Guide

    Merk:
  • THQ Nordic

  • EAN Code:
  • 9120080070128Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 19.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement