Neptunia Virtual Stars Day 1 Edition


Omschrijving:

In een dimensie genaamd Virtualand bevatten de virtuele planeten die erin bestaan een buitengewoon vermogen om een fenomeen te produceren dat bekend staat als content. Van deze hemellichamen is een rustige planeet bekend als EMO. Dit was het laatste doelwit van een snode groep met als enige doel het vernietigen van content die is gemaakt door virtuele planeten ... Anti. Hun decimering van EMO heeft haar burgers hopeloos gemaakt.

Op dat moment worden VTubers, populaire live-streamers van de aarde, plotseling naar Virtualand getransporteerd. Omdat VTubers affiniteit hebben met het creeren van goede content, waren ze voor de hand liggende doelwitten voor Anti, die ze snel vastlegde en ze veranderde in gegevens die bekend staan als V Cubes.

Fair, de Virtual Goddess en de leider van Planet EMO zonden een noodsignaal naar meerdere dimensies in de hoop op een wonder. Twee groepen ontvingen het signaal - de rijzende VTuber-sterren, Mi en Yu, leden van MEWTRAL, evenals de godinnen van Gamindustri: Neptune, Noire, Blanc en Vert. Beide partijen, die nu onbekend terrein betreden, besluiten samen te gaan vechten tegen Anti! Kunnen ze samenwerken en planeet EMO redden van volledige vernietiging?

    Merk:
  • Idea Factory

  • EAN Code:
  • 5060112433351Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 54.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement