Nacon Rig 400HX Gaming Headset (Black)


Omschrijving:

STEREOGAMINGHEADSET MET OFFICILE LICENTIE VOOR XBOX ONE
Ga een tandje hoger om meer details in je game te horen. Zorg ervoor dat je goed wordt gehoord met de microfoon met noise-cancelling en de volumeregeling in het snoer, en speel urenlang met ultra zacht comfort.

MEESLEPEND COMFORT: Het lichtgewicht ontwerp van licht materiaal zorgt ervoor dat je comfortabel kunt gamen. De oorschelpen van traagschuim vormen zich naar je oor, waardoor je gamegeluiden niet door achtergrondgeluiden worden verstoord. De hoofdbeugel met kussen verlaagt de druk, zodat je urenlang kunt spelen.

EENVOUDIGE BEDIENING: De RIG 400HX biedt eenvoudige toegang tot de knoppen die je het vaakst gebruikt, zodat je op je game gefocust kunt blijven. Stel direct het volume in en mute je microfoon met de bediening in het snoer.

HOOGWAARDIG GELUID: Met de drivers van 40 mm ervaar je een explosieve gameaudio, waardoor je je midden in de actie bevindt. Met de verlengde microfoon met noise-cancelling ben je altijd klaar voor een chat en horen je teamleden altijd luid en duidelijk wat je zegt.

    Merk:
  • Nacon

  • EAN Code:
  • 5033588048510Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 49.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement