Monster Harvest


Omschrijving:

Monster Harvest is een actie-RPG voor het farmen en verzamelen van monsters met een twist! Kweek, verzamel en muteer je gewassen en neem ze mee in de strijd! Vol met plekken om te ontdekken en meerdere manieren om je boerderij te bouwen, maak je klaar om te knutselen, te verkennen en te vechten in de levendige wereld van Planimal Point.

Maak je klaar om de wereld van Planimal Point te verkennen!
Kweek, verzamel en muteer je gewassen en neem ze mee in de strijd! Monster Harvest, boordevol gebieden om te ontdekken, te bouwen en je eigen boerderij en huis te bouwen, combineert RPG-mechanica, verkenning en actie in de levendige wereld van Planimal Point.

Van het muteren van je gewassen in verschillende varianten en ze meenemen in de strijd, tot het verzamelen van een schat aan Planimal-metgezellen om je te helpen vechten tegen vijanden en de wereld te verkennen, Monster Harvest brengt een scala aan verschillende elementen in zijn heldere en kleurrijke wereld! Ontmoet nieuwe personages, bezoek winkels in de stad, verken gevaarlijke grotten of ontdek nieuwe bergen!

Reis door drie unieke seizoenen die van invloed kunnen zijn op de manier waarop je speelt, met vreemd weer en seizoenen die veranderen wat je kunt kweken - pas op voor de vreemde mutaties tijdens het donkere seizoen die het land kunnen domineren!

    Merk:
  • Merge Games

  • EAN Code:
  • 5060264376520Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 34.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement