Mercenary for Justice


Omschrijving:

John Seeger is een goedgetrainde geheim agent die door de CIA wordt ingezet voor operaties de het daglicht niet kunnen verdragen. Bij een mislukte missie in Zuid-Afrika wordt Seeger's partner en beste vriend Radio Jones gedood. De CIA ontkent elke betrokkenheid en zegt dat Seeger en Jones op eigen houtje opereerden met behulp van huurlingen.

De vrouw en de zoon van Jones worden door de overheid aan hun lot overgelaten en krijgen geen cent. Ook besluit de CIA dat Seeger uit de weg geruimd moet worden.

Maar de huurlingen hebben zo hun eigen ideeen. Ze willen dat Seeger hen helpt om de zoon van een Griekse topcrimineel te bevrijden uit de zwaarbeveiligde Randveld-gevangenis in Kaapstad. Een onmogelijke opgave waar ze maar vier dagen de tijd voor hebben. Maar als het lukt, zijn ze allemaal in een klap binnen.

En om zich van de medewerking van Seeger te verzekeren, laat de topcrimineel ook nog het gezin van Jones gijzelen. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek...

Mercenary for Justice heeft alles in zich wat je mag verwachten van een Steven Seagal actiefilm: keiharde gevechten, bloedstollende actiescenes en spectaculaire ontsnappingen. Spanning die je de hele film niet meer loslaat!

    Merk:
  • Fox Searchlight

  • EAN Code:
  • 8711983441705Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 4.99
 

©2023 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement