Lego Super Mario Character Pack Series 2


Omschrijving:

Let op! Elke Character Pack bevat 1 van de 10 mogelijke lego figuurtjes!

Geef LEGO® Super Mario™ fans iets lekkers om hen te helpen nog spannendere levels te creeren. Verzamelbare Character Pack - Serie 2 (71386) bevatten elk een mysterieus, bouwbaar personage met een actielabel. Er zijn 10 LEGO Super Mario-personages om te verzamelen: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, Poison Mushroom, Thwimp, Fly Guy en Bone Goomba. Elk is ontworpen om te worden gebruikt met de Adventures with Mario Starter Course (71360), die nodig is voor interactief spelen.

Er zitten instructies in elk pakket en in de gratis LEGO Super Mario app, die ook digitale hulpmiddelen heeft om bouwen extra leuk te maken, creatieve inspiratie biedt en een veilig platform is voor kinderen om ideeen uit te wisselen.
Eindeloze mogelijkheden LEGO Super Mario speelgoedsets zijn geweldige cadeaus voor kinderen, waarmee ze mee kunnen doen aan de nieuwste trend. Met de Starter Course, Expansion Sets en Power-Up Packs kunnen bouwers een onbeperkt aantal levels uitbreiden en opnieuw opbouwen door een familiefavoriet personage naar de echte wereld te brengen.

    Merk:
  • Lego

  • EAN Code:
  • 5702016913378Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 5.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement