Impossible Mission


Omschrijving:

Ongelooflijke remakes van de originele Commodore 64-klassieker, de opnieuw re-skinned klassieker en de bijgewerkte nieuwe versie.

Je kunt opnieuw Special Agent 4125 worden en de wanhopige missie ondernemen om de wereld te redden van het kwaadaardige plan van Elvin Atombenders om het te vernietigen! IMPOSSIBLE MISSION, oorspronkelijk uitgebracht in 1984 door EPYX, zou misschien wel een van de beste games ooit kunnen zijn. De aantrekkingskracht, zowel toen als nu, is de eenvoudige plot, uitdagende gameplay, volledig vloeiende animatie en wervelende geluidseffecten die Elvins onsterfelijke woorden ooit zullen vergeten, Vernietig hem, mijn robots.nJe hebt 6 uur, in realtime, om doorzoek 32 kamers grondig, zoek 36 puzzelstukken en kraak de code om Elvin te verslaan. Om door de kamers te navigeren, moet je je runs en sprongen timen, rond platforms springen en bewegende liften gebruiken, dit alles terwijl je dodelijke en slinkse menszoekende robots en zwarte bollen ontwijkt.
Andere kenmerken die IMPOSSIBLE MISSION tot een uitstekend spel maken, zijn: elke keer dat het spel begint, worden alle kamers opnieuw ingedeeld, de puzzelstukken verplaatst en de robots verplaatst, de speelbaarheid wordt niet gehinderd door een vast aantal levens in plaats daarvan, elke keer dat je sterft je verliest 10 minuten buiten de klok.
Impossible Mission ademt sfeer, bezit een lonende gameplay en verslavendheid, en een enorme aantrekkingskracht voor zowel beginnende als die-hard gamers.

    Merk:
  • System 3

  • EAN Code:
  • 5060057025345Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 19.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement