Genesis Alpha One


Omschrijving:

In een nabije toekomst, geteisterd door oorlogen, corrupte regimes en verwoestende vervuiling, hebben invloedrijke bedrijven het Genesis-programma gecreeerd in een laatste poging om de mensheid te redden. Als kapitein van een Genesis-ruimteschip reis je naar een onbekende plek op de ultieme missie. Bouw en beheer een ruimteschip, ontgin grondstoffen, ga om met angstaanjagende buitenaardse plagen, kloon wezens en verken een groot, willekeurig gegenereerd universum.

Je doel: het vinden van een nieuwe thuis voor het menselijke DNA en onze soort van het uitsterven behoeden.

Een rogue-like op een epische schaal
Elke reis in Genesis Alpha One begint in een uitgestrekt, willekeurig opgebouwd sterrenstelsel vol avontuur en gevaar. Ontdek nieuwe planeten, confronteer asteroide velden, overleef vijandige ontmoetingen terwijl je de uitgestrektheid van de ruimte verkent.De dood is permanent, dus het leven van alle bemanningsleden is van belang en elke beslissing moet zorgvuldig worden overwogen.

Bouw en beheer je uniek ruimteschip
Beginnend met een klein schip, moet je een intergalactische ark bouwen en onderhouden door tientallen aanpasbare ruimteschipmodules te combineren, inclusief verblijven voor je bemanning, werkplaatsen, hangars, kloon-laboratoria en serres.Gebruik een intuitief bouwmenu om eenvoudig de stukken van je schip naar eigen inzicht te combineren . Bouw je schip en verken je creatie vervolgens in een eerste-persoons-perspectief.

Versla de aliens
Aantastingen door buitenaardse wezens kunnen zich snel verspreiden en het schip en de bemanning besmetten. Het is noodzakelijk om de buitenaardse indringers uit te roeien voordat ze je overweldigen en je schip vernietigen! Een uitgebreid arsenaal aan wapens en verdedigingen kan worden ontwikkeld om je te helpen de buitenaardse dreiging te bestrijden. Laat onbemande machinegeweren, krachtvelden, laser wapens, granaatwerpers, raketlanceerders, vlammenwerpers of buitenaardse wapens los op de vijandige levensvormen om ze te verwoesten.

Kloon je bemanning en creeer nieuwe levensvormen
Hoe groter je schip, hoe meer bemanning er nodig is om het efficient te besturen. Met behulp van baanbrekende kloontechnologie, zal je bemanning uitbreiden om aan de behoeften van het schip te voldoen. Verzamel DNA-monsters van de buitenaardse wezens die je tegenkomt doorheen de sterrenstels en combineer het met je bemanningsleden om de mensheid een grotere kans te geven om te overleven dankzij nieuwe vaardigheden die veel verder gaan dan wat je eerder voor mogelijk hield.

Ontgin gronstoffen in de ruimte
Het verkennen van het immense universum zal niet mogelijk zijn zonder de nodige grondstoffen te verzamelen. Elementen zoals ijzer, koper, uranium en plutonium moeten op planeten worden ontgonnen en vervolgens aan boord van je schip worden verfijnd. Deze zullen worden gebruikt om nieuwe modules, wapens, klonen en hulpmiddelen te bouwen.

    Merk:
  • Team 17

  • EAN Code:
  • 5056208800374Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 14.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement