Fortnite NERF - SP-L


Omschrijving:

De NERF Fortnite SP-L blaster is geinspireerd op de blaster die wordt gebruikt in Fortnite; hij heeft dezelfde look en kleuren als de blaster in de populaire videogame! Speel Fortnite in het echt met deze NERF Fortnite SP-L blaster en zijn afneembare loop om op verschillende manieren te spelen.

Bevestig de loop om op doelwitten op afstand te mikken; verwijder de loop wanneer je een meer compact zicht nodig hebt voor kleinere speelzones of wanneer je snel moet bewegen en mobiel moet blijven. De Fortnite SP-L blaster heeft een interne clip voor 3 darts, zodat je 3 darts na elkaar kunt afvuren voordat het opnieuw tijd is om te herladen. Plaats de 3 darts, laad door en haal de trekker over om te schieten.

De dartblaster wordt geleverd met 6 officiele NERF darts, die zijn ontworpen voor afstand, getest en goedgekeurd voor uitstekende prestaties en kwaliteit, en gemaakt van schuimrubber met flexibele, holle punten. Speel zowel binnen als buiten Fortnite met deze NERF Fortnite SP-L dartblaster! Handaangedreven - geen batterijen nodig.

    Merk:
  • Hasbro

  • EAN Code:
  • 5010993606207Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 29.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement