Fifa 2003 (losse disc)


Omschrijving:

FIFA Soccer 2003 op de PlayStation is weer een update in de langlopende voetbalserie. Het beschikt over een beperkt aantal teams en modi van de gelijktijdige versie van de volgende generatie, met enkele exclusieve modi en voor het platform geschikte graphics.

De game bevat teams uit 12 nationale competities (Brazilie, Korea en Zwitserland ontbreken in de next-gen-versie), 23 rest-van-de-wereld-teams (tegen 40 in de andere versie) en 39 internationale teams.

Spelmodi zijn onder meer het Clubkampioenschap (met 18 Europese topclubs, speelbaar als een seizoen of een vriendschappelijke wedstrijd) en regelmatige vriendschappelijke wedstrijden, seizoenswedstrijden voor alle 12 competities en verschillende toernooien. Gedeeld met de next-gen-versie (maar met een beperkte selectie van speelbare teams) zijn de EFA Trophy (d.w.z. UEFA Cup), European Champion's Cup (d.w.z. UEFA Champions League) en International Cup (d.w.z. Wereldbeker). Exclusief voor deze versie zijn de World Club Challenge van 32 internationale clubs en de European Challenge van 16 Europese clubs. Aangepaste toernooien zijn ook beschikbaar.

Op het veld worden vergelijkbare graphics en dezelfde camera-opties gebruikt als in eerdere versies. De bedieningselementen zijn ook vergelijkbaar, met de krachtbalken voor schieten en passen die terugkeren, maar met de mogelijkheid om ze uit te schakelen. Geen van de nieuwe Freestyle Control-opties van de next-gen-versie heeft echter de PlayStation-versie gehaald.

    Merk:
  • Electronic Arts

  • EAN Code:
  • 6315178216losWebwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 5.00
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement