Dragon's Lair (losse cassette)


Omschrijving:

Dirk the Daring hield het slappe en levenloze lichaam van het dienstmeisje in zijn armen, terwijl hij het bloedbad van het bloederige strijdtoneel bekeek. Met haar laatste adem had ze prinses Daphnes trouwe dienaar Dirk het afschuwelijke verhaal verteld van hun ondergang.

Het leek erop dat een verrader in hun gelederen de kwaadaardige Mordroc had laten weten dat de prinseskaravaan de mythische Levenssteen droeg, een oud artefact waarvan wordt gezegd dat het de eigenaar grenzeloze macht en eeuwig leven zou geven. Zijn barbaarse leger had de hulpeloze troepen van de prinses in een hinderlaag gelokt en genadeloos iedereen gedood, behalve de mooie prinses die ze in gevangenschap hadden genomen.

Gelukkig had het dienstmeisje voor de aanval haar beperkte toverkunsten gebruikt om de Levenssteen in honderden stukken te breken en door het hele land te verspreiden. Dirk wist wat hij nu moest doen, al zou het een moeilijke klus worden. De Levenssteen moet weer in elkaar worden gezet, voordat prinses Daphne kan worden gered uit de kwade klauwen van Mordroc!

    Merk:
  • Elite

  • EAN Code:
  • 2942231400losWebwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 10.00
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement