Demon Gaze II


Omschrijving:

Kadokawa Games brengt ons terug naar de City-state Asteria in Demon Gaze II! Opnieuw zullen spelers massieve kerkers in gaan met een hele horde van unieke vriendelijke demonen aan hun zijde. De Demon Gaze-serie combineert spannende en moeilijke veldslagen, angstaanjagende labyrinten en bloedstollende scenes om de speler te grijpen en naar het verhaal te slepen.

Demon Gaze II introduceert een nieuwe 'Demon Gazer' met de jonge protagonist Signa, het verweesde lid van een partij revolutionairen in een zoektocht naar de moeder die hen grootgebracht heeft. Signa heeft de unieke kracht van het 'Evil Eye', een geschenk dat hij kreeg in ruil voor zijn herinneringen. Naast onze hoofdpersoon is Muse, een vriend van Signa en de eigenaar van de kroeg Stella's Place, en leider van de revolutionaire partij.

Omdat Asteria sinds de initiele release van Demon Gaze een aantal jaar aan tijd heeft geslapen, kunnen we ook verwachten dat er een heel nieuw scala aan demonen is ontstaan met de release van Demon Gaze II, inclusief typen als 'demonenzangeres'. Deze nieuwe demonen zijn vernoemd naar de verschillende sterrenbeelden en kunnen de vorm aannemen van een mens.

    Merk:
  • NIS

  • EAN Code:
  • 0813633019758Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 22.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement