Battletoads & Double Dragon (Retro-Bit)


Omschrijving:

Wanneer de Dark Queen en Shadow Boss samenkomen om te proberen de aarde over te nemen, zullen ze ook twee van de meest iconische teams in gaming samenbrengen. Met de Battletoads -Rash, Pimple en Zitz- en de Double Dragons -Billy en Jimmy Lee-, kun je er zeker van zijn dat het lafhartige duo wat pijn zal gaan hebben!

Nu de verdedigingswerken van de aarde buiten beeld zijn, is het aan dit team van vechtersbazen om de planeet met hun gecombineerde macht te redden. Aan de andere kant vind je klassieke vijanden uit beide series zoals Big Blag, Abobo, Guido, Roper, Robo-Manus en nog veel meer slechteriken.

Maximaal twee spelers kunnen kiezen uit vijf vechters en zich door acht verraderlijke levels wagen, waarbij ze alle mogelijke technieken gebruiken om vijanden te verpletteren, te bashen en te verslaan. Van de massieve ruimtekruiser - de Colossus - tot de smerige straten beneden vol ratten en schurken, elk niveau zal de 'Toads and Dragons' genoeg doelen geven om uit te kiezen. ´It's time to get mean and green!´

Inhoud:
- Jumpin' Jade Battletoads & Double Dragon 8-bits cartridge
- Genummerde luxe hardcover cartridge verpakking
- Full-color handleiding
- Exclusieve cartridge displaystandaard

    Merk:
  • Retro-Bit

  • EAN Code:
  • 849172014039Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 64.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement