Baldur's Gate 1+2 Enhanced Edition


Omschrijving:

Baldur's Gate
Gedwongen om je huis te verlaten onder mysterieuze omstandigheden, word je aangetrokken door een conflict dat de Sword Coast op de rand van oorlog heeft. Al snel merk je dat er andere krachten aan het werk zijn, veel sinister dan je je ooit zou kunnen voorstellen ...

Sinds de oorspronkelijke release in 1998 heeft Baldur's Gate de standaard gezet voor het spelen van rollenspellen Dungeons & Dragons. Personaliseer je held, rekruteren een partij van dappere bondgenoten, en verken de Sword Coast in je zoektocht naar avontuur, winst ... en de waarheid.

Inhoud:
- Original Baldur's Gate campaign
- Tales of the Sword Coast expansion
- The Black Pits stand-alone adventure
- Faces of Good and Evil portrait pack
- Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack
- Restored quest content, cut from the original game

Siege of Dragonspear
Een leger marcheert vanuit het noorden, neemt de benodigdheden in beslag, dwingt de plaatselijke bevolking tot militaire dienst en verstoort de handel langs Sword Coast. Een charismatische krijger die bekend staat als de Shining Lady leidt dit leger, haar achtergrond gehuld in mysterie - en ze moet worden tegengehouden.

Baldur's Gate heeft zijn vertrouwen in jou gesteld, maar jij moet bepalen wiens belangen je echt dient voordat je de Shining Lady onder ogen ziet onder de ruines van Dragonspear Castle ...

Inhoud:
- Siege of Dragonspear campaign
- Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack

Baldur's Gate II
Ontvoerd. Gevangen. Gemarteld. De tovenaar Irenicus houdt je gevangen in zijn bolwerk en probeert je te ontdoen van de krachten die je geboorterecht zijn. Kun jij het kwaad in je bloed weerstaan en de duistere bestemming verlaten die op je wacht? Of zal je je monsterlijke natuur omarmen en opstijgen naar goddelijkheid als de nieuwe Lord of Murder?

Ga verder met een reis die begon in de Baldur's Gate Enhanced-editie of creeer een geheel nieuw personage in dit isometrische rolspel met kerkers en draken.

Inhoud:
- Original Baldur's Gate II: Shadows of Amn campaign
- Throne of Bhaal expansion
- The Black Pits II: Gladiators of Thay stand-alone adventure
- Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack

    Merk:
  • Skybound Games

  • EAN Code:
  • 0811949030832Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 29.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement