Arc of Alchemist


Omschrijving:

Ga de woestijn in op zoek naar de sleutel om de mensheid te redden - de Grote Macht. Quinn Bravesford leidt haar soldaten omwille van haar koninkrijk ten strijde tegen een stroom vijandige naties. Een jaar lang verklaarde de koning dat hij een grootschalig onderzoeksteam naar de Desert of Beginnings zou sturen.

En dus werd Quinn geselecteerd om deze missie te leiden. Quinn staart naar het oude alchemische apparaat, de Lunagear, in haar hand. Volgens de legendes van weleer zal de Lunagear, eenmaal uitgerust met de vier Orbs, de Grote Kracht ontsluiten die de mensheid zal redden. Slechts een Orb bevindt zich in Quinn's Lunagear. Het verzamelen van de vier Orbs voor de Lunagear is echter slechts een legende.

Met de dreiging van gevaarlijke wezens en Machinepoppen die door de woestijn zwerven, heeft een van de vijandige naties, het Prinsdom van Neuhaven, hun leger op zoek naar de Grote Macht gestuurd. Nu moeten Quinn en haar groep bondgenoten vechten tegen het Principality of Neuhaven in de hoop de Grote Kracht te vinden en de mensheid te redden. Quinn bewapend zichzelf, maar toch kan ze niet anders dan twijfelen aan het bestaan van de Grote Macht ...

Vier Orbs om ze allemaal te regeren
Laat de kracht van de Lunagear los en bestuur de Orb-elementen: Vuur, Water, Wind en Aarde. Profiteer van de elementaire zwakheden van je vijanden en combineer zelfs een van de vier elementen voor sterkere aanvallen!

Hack n 'Slasher Flicks
Met een groot aantal wapens, acties, vaardigheden en elementaire aanvallen om aan te passen, kunnen spelers verschillende strategieen vinden om hun robotachtige aartsvijand te verslaan!

Nu gaan we in formatie
Vecht samen met Quinn en je twee partijleden terwijl ze de eindeloze woestijn verkennen, vol met oude, robotachtige vijanden. Elk personage heeft specifieke rollen en het regelen van je formatie staat centraal!

Ace of Bases
Bouw je basis en kies voor faciliteiten om aan je behoeften te voldoen! Rust je bondgenoten uit met een vlaag van wapens en voer hun actie-opdrachten in naar je strategische voorkeur!

    Merk:
  • Idea Factory

  • EAN Code:
  • 5060112432842Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 54.99
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement