Aokana Four Rhythms Across the Blue Limited Edition


Omschrijving:

Inhoud:
- De volledige game
- Artbook van 100 pagina's

Aokana speelt zich af in een wereld waar de wetenschap het eindelijk heeft gedaan en anti-zwaartekrachtschoenen heeft uitgevonden! Met het dromerige vermogen om vrij door de lucht te vliegen, werd een vorm van de sport genaamd Flying Circus populair, waar atleten door de lucht zweven om punten te scoren.

Kruip in de huid van Masaya, een voormalige concurrent, die de nieuwe transferstudent Asuka tegenkomt die ernaar streeft te leren vliegen. Doe mee met de Flying Circus sportclub, steun de ambitieuze meiden en eindig uiteindelijk met je eigen hoofd in de wolken!

- Beleef een aanlokkelijk verhaal over sportiviteit en teamgeest onder een groep vrienden!
- Ontwikkel een romantische relatie met Asuka, Mashiro, Rika en Misaki; vier pittige meisjes die misschien wel verliefd op je zullen worden
- Duik in een visuele roman met prachtige beelden, gepolijste animaties en volledig ingesproken heldinnen
- Verken vier verschillende routes en eindes die worden weerspiegeld in je keuzes die je tijdens het verhaal hebt gemaakt
- Maak je eigen illustraties dankzij een sprite-viewer waarmee je personages in verschillende outfits voor verschillende achtergronden kunt plaatsen.
- Luister onderweg naar de soundtrack met een geintegreerde muziekspeler terwijl je door een galerij bladert met meer dan 170 illustraties.

    Merk:
  • Pqube

  • EAN Code:
  • 5060690791447Webwinkel: Nedgame
 
Prijs: € 44.00
 

©2022 Groot aanbod - vergelijken - Softwarexl.nl | Privacy statement